Over jou

The missing link… dat is waar je naar op zoekt bent. Waarschijnlijk heb je al een heel pad bewandeld als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Van “psycholoog tot psychiater” van “haptonoom tot meditatieavonden”. Diep vanbinnen weet je dat er nog iets moet zijn, maar kun je er de vinger niet op leggen.

Zoals zovelen stap je vermoedelijk in de onbegrensde valkuil van de spiritualiteit, want groeien willen we allemaal. Tot grote hoogte! Maar… we verliezen uit het oog dat onze wortels diep in de aarde mogen wortelen om in balans te komen en te zijn. We zijn geneigd de energie vooral naar boven te brengen. Contact te willen maken met “boven” en verliezen daarmee “beneden” uit het oog. Vaak willen we ook niet met beneden bezig zijn, omdat dat vaak met veel pijn, verdriet en ongemak gepaard gaat. In plaats daarvan richten we ons op vooral op licht en liefde en gaan de donkere kant van onszelf uit de weg. We gaan zweven… En juist daar ligt nu net de sleutel tot geluk. Als we willen manifesteren (liefde, goede gezondheid, geluk, geld etc.), zullen we onze voeten op de grond moeten zetten, door onze angsten heen moeten bewegen en daarmee de ervaring van positieve verandering opdoen. Ons ontwikkelproces verloopt in fasen en dat is maar goed ook! Doen we teveel achter elkaar en tegelijkertijd dan lopen we het risico de verbinding met onszelf juist te verliezen. Het zijn fasen van bewust worden, (h)erkennen en integreren. Het integreren vindt met name plaats in momenten van rust. Alles heeft tijd, ruimte en aandacht nodig. Net als een baby: het begint met de intentie en groeit in een tijdsbestek van 9 maanden tot een compleet mensje.

Wist je dat meer dan 85% van onze cliënten terugkerende klanten zijn? Dankzij het vertrouwen en hun levens-veranderende ervaringen tijdens eerdere bezoeken Bij Rob & Karin kloppen zij bij het verlangen naar een volgende doorbraak opnieuw bij ons aan.

Muurvast | Grenzeloos| Onbewoond

Is it not beautiful
to watch the sun rise
and see the dark
explode with light?

“the missing link…

JIJ!

If your dreams don’t scare you, they are too small (Richard Branson)